Bir İnceleme sprey boya

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz belirgin gri duvar boyasıdır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da düz ve siyah renklerde tercih ettik. Madun ocaklık dolaplarımızda:

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek elan dinamik bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Sadelik ve şıklığın dengesini kurmak için mobilya seçimleri önemli bir rol oynar. Merasimsiz çizgilere mevla minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın omurga estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

İşte antrasitin en intibak sağlamladığı renklerden biri olan gri ile baş başa tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile tam intibak yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda degaje gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri tercih edebilirsiniz.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon yapılandırmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu yatak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit akak mirlığı kullandığınız yataklar midein pembe detaylı nevresim trupı seçerek odanın tartılı ve sıcak görünmesini katkısızlayabilirsiniz.

Antrasit nötr bir renk antrasit gri dekorasyon başüstüneğu için pek çok âdem evladı tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında değerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak alacaklanmalıdır. Ayan gri tonları ile kıyaslandığı saat çok elan bıçkın, siyahtan henüz azca acıklı ve kapalı ve öbür nötr renklerden elan çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda enikonu pop olmayı başlangıçardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Zorda elde yapılmak istenildiği mevsim RGB renkleri müsavi değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  külliyen nötr bir renk olan antrasit vesair bütün griler tonlarından antrasit duvar boyas farklıdır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz zorlamasız aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden celi duvar rengi boyasıdır. Gayrı mobilya ve eşyaların rengi ile amelî düzen katkısızlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Sakin, gailesiz ve dinlendiren iç mekanları oluşturmak dâhilin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları tabii ve örgensel bir keyif oluşturacağından, antrasitle omuz omuza kolaylıkla kullanılabilir.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya goldfix kataloglarında farklı isimler konulsa da dunda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit renk dirim alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği kabilinden möble ve aksesuar seçenekleri bağırsakin bile elleme bir tercihtir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir hava yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabilinden renklere iye eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek karınin ise gri duvar boyası tamam bir intihap olacaktır.

Report this wiki page