Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz zehir ve yağızın yönı sıra eklenen öbür renklerden yeğin olarak kullanılan renk madun tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil nicelikı mürtefi ise yeşil madun tonlu olabilir, kırmızı tartıı faziletli ise pembe alt tonlu olabilir olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine kaynak atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden düşünce cebin. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Tercih Edilebilir?

Doğal renkler dediğimiz ahit akla ilk gelenler arasında ilenmeşap, taş ve türap tonları bucak tuzakır. Antrasit ile yan yana kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Birşu denli alanda kullanılan kıpkızıl antrasit rengi özen çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle cenkan her insanın favori renkleri arasındadır.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve metal mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Evinizde doğal bir hasiyet yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kategorik kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kadar mobilyalar yardımıyla koyu bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kabil detaylarda tercih edebilirsiniz.

Doğayı anımsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, belirgin gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi yerine elan koyu mavi tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert sülale dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve ince bir estetikle donatmanın aliyyülâlâ bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon yalın ve işlevsel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara antrasit duvar boyas derinlik ve şıklık şimendifer.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla omuz omuza antrasit gri dekorasyon sıklıkla dekore edildi. Beğenilen fakat abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce modern bir yer görüntülemek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit, birkötü tonu ve tonu olan çok koyu bir gri renktir. Evinizde yepelek bir gaz yuvarı yaratmak istiyorsanız, hararetli gri duvarlar yahut bedduaşap ve metalden gestaltlmış mobilyalar tercih edin.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir hava yaratır.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan muhtevain ayrı bir tarz yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sağlam çok yerde kullanılabilir.

Antrasit rengi akak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya kellelandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Hordaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile özge tarafta canlı ve daha antrasit gri dekorasyon yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Farklı ebat ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda zahmetlilü bir bulaşık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page